Overwinningen voor PSV Academy

Jeugd

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

Overtuigende winst voor PSV O13-1
PSV O13-1 won overtuigend van Vitesse O13-1. Op het scorebord stond voor de rust 0-2 dankzij Soudais El Hadji en Amir Bouhamdi. Na de rust scoorde Obama Appiah en Micaiah Osei. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 0-4. Komende week heeft de ploeg een druk programma. Dinsdag spelen ze voor beker tegen FC Utrecht en zaterdag spelen ze de competitie thuis tegen Excelsior.

Ruime zege PSV O13-2
PSV O13-2 speelde een uitstekende wedstrijd in Doetinchem. De club won met 1-7 van BV De Graafschap O13. Souhel Kake en Milan Mutsers scoorden beide twee keer. Ook Jonas Colaes, Senn Martens en Aymen Badaoui maakten doelpunten. Volgende week speelt de ploeg tegen FC Eindhoven O13.

PSV O14 wint spannend duel
PSV O14 won afgelopen zaterdag een pittige wedstrijd tegen AZ O14. In de 10e minuut kreeg de ploeg één doelpunt tegen. Een half uur later lukte het PSV om de score weer gelijk te trekken. In de 58e minuut maakte Noah Fernandez de 2-1. De 13-jarige speler trapte de bal vanaf de 20 meter hard in de kruising.

PSV O15 speelt gelijk tegen topper Feyenoord
PSV O15 speelde afgelopen zaterdag de topper tegen Feyenoord. De wedstrijd eindigde in 3-3. Gino Verhulst maakte het eerste doelpunt na een scherpe counter. Dean IJssel de Schepper maakte de 0-2 uit een penalty na een handsbal van Feyenoord in het stragschopgebied. Isaï Middag bracht PSV op een verdere voorsprong na een vrije trap van Benjamin Khaderi. Helaas duurde dat niet lang. Feyenoord scoorde drie keer en de wedstrijd eindigde in gelijkspel.

Overwinning PSV O16
PSV O16 speelden afgelopen zaterdag tegen Sparta Rotterdam O16. De ploeg maakte één doelpunt waardoor de wedstrijd eindigde in 0-1.