Opnieuw een topper voor PSV Vrouwen

Opnieuw een topper voor PSV Vrouwen
2 min

Voor PSV Vrouwen staat zaterdag het laatste competitieduel tegen FC Twente op het programma, waarna het team zich kan opmaken voor de halve finale beker en de play-offs. Coach Nebojsa Vuckovic ziet nog een belangrijke slag te slaan in Enschede.

Vertrouwen en geloof
Na de knappe winst op koploper Ajax meldt PSV zich nadrukkelijker bij de top drie. Het uitduel bij FC Twente is wederom een topwedstrijd voordat de competitie ten einde is en de kampioenspoule start. De statistieken bij regerend kampioen FC Twente spreken niet in het voordeel, PSV won er nog nooit, maar Vuckovic is helder: "In het duel tegen FC Twente willen wij de belangrijke reeks overwinningen voort zetten. Binnen de groep heerst vertrouwen en geloof in eigen kracht. Het is nog een laatste kans om voor de play-offs en puntenhalvering in te lopen op de concurrentie."

Samenvatting bij de NOS
De uitwedstrijd tegen FC Twente wordt niet op de gebruikelijke vrijdagavond gespeeld maar zaterdagavond om 19.30 uur. Dit in verband met de uitzending van de samenvatting bij NOS Studio Sport (23.30 uur). Coach Vuckovic ziet hier zijn voordeel in. "Na de prachtige promotie-actie bij PSV - Ajax, is het goed om te zien dat we deze week weer op de NOS voorbij komen. Het vrouwenvoetbal maakt belangrijke stappen."

Vrouwen