Ook Nigel Thomas langer aan PSV verbonden

Artikel
Ook Nigel Thomas langer aan PSV verbonden

PSV heeft opnieuw een jeugdspeler langer aan de club gebonden. Aanvaller Nigel Thomas signeerde dinsdagmiddag in het Philips Stadion een contract dat hem tot 2022 aan de club bindt.

Profdebuut
Nigel Thomas speelt al enkele jaren in de jeugdopleiding van PSV, nadat hij in 2016 vanuit Rotterdam, waar hij bij Sparta speelde, naar Eindhoven verhuisde. De 18-jarige rechtsbenige buitenspeler tekende in 2017 zijn eerste profcontract bij PSV, waarna hij via PSV O16, O17 en PSV O19 stappen richting het profvoetbal zette. Afgelopen seizoen volgde zijn profdebuut namens Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tegen Jong Ajax (2-2).

Jeugdinternational
Thomas geldt in de jeugdopleiding van PSV als een talentvolle buitenspeler met veel snelheid. De jeugdinternational speelde in het verleden interlands voor Oranje O15, O16 en O17. Afgelopen seizoen kwam hij naast in de Keuken Kampioen Divisie ook uit in de UEFA Youth League, waar hij onder meer tegen FC Barcelona zichzelf toonde. Tegen de Barça-beloften had hij nog pech: een vrije trap van hem belandde op de paal.

Benieuwd naar beeld van Nigel Thomas? Bekijk hier zijn instagramprofiel.

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Alex

Video

PSV TV | Uitzending 29 mei 2020

Video