Onder 11 locatie Eindhoven bezoekt RvN Foundation

Onder 11 locatie Eindhoven bezoekt RvN Foundation
2 min

Omdat er maandag 22 oktober geen mogelijkheid was om op de Herdgang te trainen, moest er gezocht worden naar een alternatief programma. Deze was snel gevonden, want de onder 11 mocht op uitnodiging van Leontien van Nistelrooy trainen in de Maaspoort en op bezoek bij de RvN Foundation!

Nadat we hartelijk welkom waren geheten door Romy en Kevin, hebben we onder het genot van een glas ranja en een koekje een kennismakingsspel gespeeld. We hadden ook allemaal een mooi doelenboekje gekregen, dat je helpt bij het werken aan je ontwikkeling. Samen met Romy hebben we hier een start mee gemaakt, door samen een stukje te lezen en alvast de eerste pagina in te vullen. Zo kun je meteen zien van wie het boekje is!

Samen hebben we het over onze talenten gehad en wat er voor nodig is om deze te ontwikkelen. Het is hierbij erg belangrijk dat we elkaar helpen, elkaar vertrouwen, dat we goed samenwerken en op een positieve manier met elkaar omgaan. Zo kunnen we elkaar helpen om betere voetballers te worden.

We moesten natuurlijk nog wel even laten zien dat we dit goed onder de knie hebben, dus had Kevin een hindernisbaan uitgezet waarin we dit konden laten zien; In tweetallen moesten we door de hindernisbaan heen, maar één van de twee moest dit doen met een blinddoek om. Hierdoor was hij volledig afhankelijk van zijn maatje. Door goed te luisteren naar elkaar lukte het ons om de hindernisbaan te nemen en over de finish heen te gaan!

Hierna hebben we onze ranja opgedronken en ons koekje opgegeten en hebben we samen afgesloten. Toen was het tijd om in de zaal te gaan voetballen. We hebben flessenvoetbal en partij gespeeld. Het was een super avond! Mensen van de RvN Foundation en de Maaspoort bedankt voor de leuke avond!