Offday voor de jeugd van PSV

Artikel
Offday voor de jeugd van PSV

Zaterdag 2 februari was een dag om snel te vergeten voor de jeugd van PSV. Helaas wist geen een ploeg een wedstrijd te winnen.

PSV O19
Op De Herdgang stond de topper tegen Ajax O19 op het programma. In een doelpuntrijke wedstrijd kwam de ploeg van Ruud van Nistelrooy terug van een 3-0 achterstand door een hattrick van Djenairo Daniƫls, maar wist het helaas niet te winnen. Bekijk hieronder de samenvatting:PSV O17
Ook PSV O17 speelde een topwedstrijd in eigen huis. Nadat het op voorsprong was gekomen door een doelpunt van Jeremy Antonisse, konden ze deze niet vasthouden. Feyenoord O17 wist nog voor de rust de eindstand op het bord te zetten. Bekijk hieronder de samenvatting:

PSV O16
Het enige punt van de dag werd behaald door de O16. In de thuiswedstrijd tegen De Graafschap, waar de ploeg veel kansen liet liggen, kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Lees hier het uitgebreide verslag.

PSV O13
Nadat er doordeweeks met 5-1 werd gewonnen in de beker van Quick. Wist helaas ook PSV O13 niet te winnen zaterdag. In Den Haag verloor het de eerste wedstrijd in de kampioenspoule met 4-0 van ADO. Volgende week wil de ploeg zich herstellen in de thuiswedstrijd tegen FC Twente O13. Lees hier het uitgebreide verslag.

Bekijk ook

SAMENVATTING | PSV O19 - Sparta O19

Video

Dit was PSV - Apollon Limassol

Video