Oefenprogramma Jong PSV bekend

Artikel
Oefenprogramma Jong PSV bekend

Jong PSV speelt op zaterdag 1 augustus haar eerste oefenduel van de voorbereiding tegen Excelsior Maassluis. Op PSV Campus De Herdgang worden enkele oefenduels van het beloftenteam met beperkt publiek georganiseerd. Kom jij kijken?

Beperkte toegang
Net zoals bij de eerste training van PSV 1, zijn ook bij de meeste oefenduels van Jong PSV een beperkt aantal supporters welkom. Deze test met beperkt publiek wordt voor het eerst georganiseerd bij Jong PSV - KV Kortrijk O23 op zaterdag 8 augustus. Met de inachtneming van de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om 380 personen toe te laten op PSV Campus De Herdgang.

Oefenprogramma Jong PSV

Zaterdag 1 augustus 13.00 uur Jong PSV - Excelsior Maassluis geen publiek
Zaterdag 8 augustus 13.00 uur Jong PSV - KV Kortrijk O23 beperkt publiek
Vrijdag 14 augustus 14.00 uur Jong PSV - KAA Gent O21 beperkt publiek
Vrijdag 21 augustus 14.00 uur Jong PSV - VVV-Venlo beperkt publiek

Tickets
Er worden per oefenduel 300 gratis kaarten beschikbaar gesteld voor supporters. Woensdag 29 juli start om 10.00 uur de inschrijving voor de Jong PSV Seizoen Club Cardhouders uit 2019 - 2020. Indien er na de eerste aanmeldronde nog tickets verkrijgbaar zijn, kunnen andere supporters zich vanaf maandag 3 augustus aanmelden via PSV.nl/tickets. Per bestelling kun je maximaal twee tickets afnemen.

Volledige kaartverkoopinformatie

De overige 80 plaatsen zijn gereserveerd voor pers, officials en begeleiding van beide clubs. 

Richtlijnen
Het toelaten van publiek kan alleen indien alle toeschouwers zich houden aan de richtlijnen die het kabinet op basis van advies van het RIVM heeft opgesteld. De maatregelen:

Gezondheidscheck en handen reinigen bij aankomst
Houd anderhalve meter afstand
Geen vrije zitplaatsen (neem plaats op de door stewards aangewezen stoel)

Livestream
De oefenduels van Jong PSV op het hoofdveld (8, 14, 21 augustus) worden live uitgezonden. Hierover volgt later meer informatie

Bekijk ook