Oefencampagne PSV Vrouwen

Artikel
Oefencampagne PSV Vrouwen

PSV Vrouwen is afgelopen week gestart aan de voorbereiding en speelt aanstaande zondag het eerste oefenduel. Het Japanse Urawa Red Diamonds vormt op De Herdgang de tegenstander bij de start van de oefencampagne.

PSV Vrouwen is onder leiding van coach Sander Luiten gestart aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een sterk veranderde spelersgroep. De groep traint nog niet compleet wegens de internationals bij Oranje O19 en O20 maar de eerste contouren van de nieuwe ploeg worden zichtbaar. PSV Vrouwen speelt dit weekend haar eerste wedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen de Japanse oefenpartner Urawa Red Diamonds. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op sportcomplex De Herdgang. Alle oefenwedstrijden van PSV Vrouwen op sportcomplex De Herdgang zijn gratis toegankelijk.

Vertrek Zwitserland
In Zwitserland wacht vervolgens een serieuze test voor PSV Vrouwen. Het team vertrekt donderdag 16 augustus naar Zürich in Zwitserland voor deelname aan de Women’s Cup 2018. Tijdens het internationale toernooi speelt PSV op vrijdag 17 augustus de eerste wedstrijd tegen FC Bayern München en vervolgens op zondag 19 augustus tegen FC Zürich of Slavia Praag.

Bekijk ook