Nigel Bertrams verbindt zich langer aan PSV

Nigel Bertrams verbindt zich langer aan PSV
2 min
PSV1

Doelman Nigel Bertrams (20) heeft woensdagmiddag samen met Marcel Brands zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Bertrams is derde doelman in de PSV-selectie. Hij tekende in het bijzijn van zijn familie en vriendin een contract tot 2016 met de optie om te verlengen. “Het zou fantastisch zijn om in PSV 1 te mogen keepen.”

Direct na het tekenen stond Bertrams PSV TV te woord. Direct na het tekenen stond Bertrams PSV TV te woord.

Reactie Bertrams
“Het is helemaal mooi dat dit in het jaar gebeurt dat de club 100 jaar bestaat”, vertelde Bertrams na zijn contractondertekening aan PSV TV. In het bijzijn van zijn vader, moeder en vriendin tekende de doelman een contract dat hem volwaardig lid maakt van de A-selectie. De doelman kampte lange tijd met een schouderblessure, maar is daar inmiddels volledig van hersteld. Momenteel is Bertrams bij PSV derde doelman achter Boy Waterman en Przemyslaw Tyton. De talentvolle keeper staat doorgaans bij Jong PSV onder de lat. Zijn volgende doel weet Bertrams al te goed: “Het zou fantastisch zijn om in PSV 1 te mogen keepen.” Dit seizoen zat hij één keer bij de wedstrijdselectie, uit tegen ADO Den Haag mocht Bertrams op de bank zitten wegens een blessure van Tyton.

Technisch manager Brands feliciteert Bertrams met zijn contract. Technisch manager Brands feliciteert Bertrams met zijn contract.

Sinds 2001 bij PSV, kind van de club
Bertrams speelt als sinds seizoen 2001-2002 in de PSV Jeugdopleiding en is daarmee een kind van de club. Voordat hij in de E1 van PSV terecht kwam, speelde hij voor amateurclub Best Vooruit. In 2011 tekende Bertrams, wiens broertje Jesse momenteel in de A1 van PSV keept, zijn eerste contract. “Het is voor mijn familie ook heel bijzonder. Twee broers, twee keepers en ook nog eens allebei bij PSV. We steunen elkaar heel veel en gunnen elkaar het beste”, vertelde Bertrams voor de camera’s van PSV TV. Het volledige interview is vanmiddag te zien op PSV TV Online.

Selectie
PSV1
transfernieuws