Nieuws | WK-break? Toch naar PSV in het Philips Stadion!

Nieuws | WK-break? Toch naar PSV in het Philips Stadion!
2 min
Vrouwen

Een WK zonder PSV-voetbal? Dat dachten we niet! PSV Vrouwen speelt op zondag 27 november in het Philips Stadion tegen Feyenoord. Vanaf nu kun jij een ticket (of meerdere) kopen en dat kost slechts € 5,-.

Fort aan de Frederiklaan  
Terwijl enkele PSV-spelers hopelijk met Oranje in Qatar schitteren, bewaken collega-internationals Esmee Brugts, Kika van Es en Joëlle Smits het fort aan de Frederiklaan. De wedstrijd die zij met PSV Vrouwen tegen Feyenoord spelen begint om 14.30 uur. Natuurlijk voorafgegaan met een programma dat je ook bij thuiswedstrijden van PSV 1 ziet. Daar wil je bij zijn toch? Klik op onderstaande button en je kunt direct aan kaarten komen.

Dat wil ik weleens meemaken

Speciale actie voor seizoenkaarthouders
We hopen natuurlijk op een goed gevuld Philips Stadion. Daarom hebben we voor onze reguliere Seizoen Club Cardhouders en leden van PSV FANclub een speciale actie bedacht. Open snel je mailbox om te kijken welk persoonlijk voordeel op je wacht.

Groepskorting
Wil jij met een groep van tien personen of meer naar PSV Vrouwen - Feyenoord Vrouwen? Dan kost een kaartje slechts € 3,-. In eerste instantie verkopen we kaarten op de eerste ring van het Philips Stadion. Mocht die vol zijn, openen we vakken op de tweede ring.

Natuurlijk in het Philips Stadion
Dromen van PSV. Dat moet ieder meisje met een voetbalhart kunnen. Tenminste dat vinden we bij PSV zo. In 2012 verbonden we onze naam aan het vrouwenvoetbal en sindsdien maakten we grote stappen. PSV Vrouwen worden bijvoorbeeld al op een zelfde manier gefaciliteerd als de mannen van PSV. We zijn er alleen nog niet. We dromen van volle stadions en daarom trekken we dit najaar naar het Philips Stadion. Wil je meer weten over onze belofte?

Klik dan hier!

Vrouwen