Nieuws | Officiële samenwerking PSV en MatchWornShirt brengt gedragen wedstrijdshirts dichter bij fans

Nieuws | Officiële samenwerking PSV en MatchWornShirt brengt gedragen wedstrijdshirts dichter bij fans
3 min

PSV en MatchWornShirt maken het voor voetbalsupporters mogelijk om aan gedragen wedstrijdshirts van PSV te komen. Vanaf dit seizoen werken club en het online veilingplatform officieel samen. Op de eerste door spelers gedragen PSV-shirts van dit seizoen is vanaf zondag te bieden. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar een goed doel: de PSV Foundation.

Zo werkt het
PSV werkte in het verleden al eens op incidentele basis samen met MatchWornShirt en gaat dat door de officiële samenwerking nu structureel doen. Liefhebbers of verzamelaars kunnen daardoor in de toekomst makkelijker eigenaar worden van een shirt waarin bijvoorbeeld Cody Gakpo een hattrick maakte of één waarin Armando Obispo ternauwernood een doelpunt voorkwam. Beide partijen hebben een aantal wedstrijden in dit seizoen omcirkeld waarin de elf basisspelers hun shirts na afloop van de wedstrijd signeren en afstaan voor een openbare, online veiling. Vanaf de aftrap van de wedstrijd kun je via de officiële website van MatchWornShirt mee bieden. De veiling sluit een aantal dagen na een duel.

Dichter bij PSV
Oprichter Tijmen Zonderwijk van MatchWornShirt vertelt dat hij voetbalfans uit de hele wereld op deze manier dichter bij PSV hoopt te brengen. “Wij zijn trots en verheugd om naast de samenwerkingen die we al hebben met internationale topclubs, nu de handen ineen te slaan met een topclub uit eigen land”, begint Zonderwijk. “PSV past in elk opzicht bij ons en vertegenwoordigt waarden die ook wij belangrijk vinden. Dat zijn ambitie, oog voor talent, supporterschap en aandacht voor maatschappij en regio. Met deze samenwerking willen wij alle fans in de Brainportregio en ver daarbuiten nog dichter bij de club brengen.’’

Wat is MatchWornShirt?
MatchWornShirt is een Nederlands bedrijf dat authentieke en gedragen voetbalshirts beschikbaar maakt voor alle voetbalsupporters in de wereld. Alle shirts die het aanbiedt zijn officieel geregistreerd en iedereen met een account op de website kan meebieden. Inmiddels zijn wereldwijd al 250 voetbalclubs aangesloten bij het netwerk van MatchWornShirt.  

Eerste veiling bij PSV - Feyenoord
De eerste veiling van dit seizoen start aanstaande zondag. Vanaf de aftrap van de topper tegen Feyenoord kan iedereen bieden op een shirt van een basisspeler van PSV. Via onderstaande knop ga je naar de teampagina waar de shirts om 14.30 uur op verschijnen.

Bied mee