Nieuws | Dit moet je weten als je naar PSV Vrouwen - Feyenoord Vrouwen gaat (of wil)

Artikel
Nieuws | Dit moet je weten als je naar PSV Vrouwen - Feyenoord Vrouwen gaat (of wil)

We kijken er enorm naar uit om het vrouwenteam zondag te zien spelen in Het Philips Stadion. Ben jij aanwezig bij het topduel PSV Vrouwen - Feyenoord Vrouwen? Dan vind je in dit bericht alle informatie die je nodig hebt om er een topdag van te maken.

Tijdsschema
Voorafgaand aan de wedstrijd kom je in de stemming op een FANplein. Die opent al om 12.00 uur. De wedstrijd begint om 14.30 uur en tijdens de rust zetten we oud-doelvrouw Sari van Veenendaal in het zonnetje.

Opening FANzone 12.00 uur P Oost
Opening PSV FANstore 12.30 uur Ingang 17
Aankomst spelersbus 12.45 uur Ingang 9/10
Opening Philips Stadion 13.00 uur Stadion
Aftrap PSV - Feyenoord 14.30 uur Stadion
Rust: afscheid Sari van Veenendaal 15.15 uur Stadion
Einde wedstrijd 16.15 uur Stadion

FANzone
In de FANzone bij het stadion ontmoet je enkele PSV-speelsters tijdens een meet & greet. Die vindt naar verwachting plaats tussen 13.15 en 13.45 uur. Daarnaast kun je er op de foto gaan met mascotte Phoxy en hem een high-five of knuffel geven. Tussen 12.00 en 14.30 uur kun je je bovendien laten schminken. In de FANzone en in het stadion liggen daarnaast fanklappers van PSV Vrouwen voor je klaar. Daar zit een tof spel aan verbonden via de QR-code waarmee je leuke prijzen mee kan winnen.

Voorspel & win!
Phoxy heeft er alle vertrouwen in en voorspelt winst in het Philips Stadion. En jij? Wat wordt de score volgens jou? Voorspel de uitslag en maak kans op een PSV Giftcard t.w.v. €7,50! Deelname is exclusief voor kinderen t/m 15 jaar oud.

DOE MEE

Catering
In het stadion kun je terecht bij de cateringpunten voor verschillende snacks en dranken. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met een gevulde maag op de tribune zit. Bij alle publiekscatering in het Philips Stadion kun je betalen met PIN. Ook in de FANzone kun je eten en drinken kopen.

Parkeren
Rondom het Philips Stadion zijn er verschillende openbare parkeergelegenheden. Ook reizen met het openbaar vervoer (bus of trein) is gemakkelijk. Genoeg opties dus. Opgelet: parkeren in de woonwijken rondom het Philips Stadion is vaak betaald.

Kom naar de wedstrijd
Nog geen tickets? Koop ze snel! Er zijn nog tickets beschikbaar voor de eerste ring voor € 5,- per stuk.

Ik ben erbij