Nieuwe voetbalschoenen met 10% korting

Nieuwe voetbalschoenen met 10% korting
2 min

In de PSV FANstore outlet zijn nu ook de nieuwste Nike-voetbalschoenen verkrijgbaar. Op de nieuwe collectie ontvang je nu 10% verbouwingskorting. Overige Nike-voetbalschoenen en zaalschoenen zijn al verkrijgbaar vanaf € 20,- en Nike Pro onderkleding al vanaf € 5,-. Je vindt de outlet bij ingang 3 van het Philips Stadion.

Nike Silver Storm voetbalschoenen
De Nike Silver Storm schoenen zijn in de outlet alleen verkrijgbaar in de topmodellen, zoals de  Magista Obra en Opus, Hypervenom Phantom en Phinish en de Mercurial Superfly en Vapor. Deze voetbalschoenen, geschikt voor grasondergrond, zijn vorige week geïntroduceerd tijdens de UEFA Champions League finale in Berlijn.

Ook de nieuwste voetbalschoenen vind je in de PSV FANstore Outlet met korting | © PSV Media Ook de nieuwste voetbalschoenen vind je in de PSV FANstore Outlet met korting | © PSV Media

Vier de zomer met PSV FANwear
In de outlet vind je tevens een uitgebreide collectie PSV FANwear met onder andere casual PSV t-shirts voor € 10,-. De tijdelijke outlet is in de maand juni op maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. In de outlet is pinnen mogelijk. Parkeren kan op parkeerterrein P3.

Nieuwste collecties maar ook outlet-artikelen online!
Een beperkt aantal artikelen uit de outlet zijn ook online verkrijgbaar en de voorraad wordt regelmatig aangevuld. Vanwege de verbouwing in het Philips Stadion worden bestellingen vanaf € 25,- nu gratis verzonden. Ga naar www.psvfanstore.nl/acties en profiteer van extra voordeel!