Nababbelen: 'Mitroglou maakt een verpletterende indruk’

Artikel
Nababbelen: 'Mitroglou maakt een verpletterende indruk’

PSV staat met één been in de groepsfase van de UEFA Europa League na een 3-0 winst op Apollon Limassol, vinden de media. De redactie van PSV.nl leest alles en selecteert de belangrijkste berichten die je niet wil missen.

Rik Elfrink: ‘Mitroglou maakt een verpletterende indruk’
PSV-clubwatcher Rik Elfrink is te spreken over onze nieuwe aanwinst Kostas Mitroglou. De Griek speelde de laatste tien minuten van de gewonnen wedstrijd tegen Apollon Limassol. “Mitroglou maakt een paar keer een verpletterende indruk in zijn eerste minuten voor PSV.” schrijft de journalist op Twitter. Elfrink zegt in het Eindhovens Dagblad dat de spits alles in zich heeft om een cultheld te worden.

Maarten Wijffels: ‘3-0 moet genoeg zijn’
“In de rust dacht niemand dat het zo zou gaan lopen, maar in de tweede helft zag ik een andere instelling” zegt clubwatcher Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad: “3-0 moet echt genoeg zijn.” Hij vond dat PSV in de tweede helft een stuk sterker werd in de duels: “Apollon is niet goed genoeg om PSV pijn te doen.” Bekijk hier zijn hele analyse.

Mitroglou verrast, maar wel blij dat hij mocht spelen
In gesprek met de NOS zegt Mitroglou blij te zijn met zijn debuut: “Ik ben heel blij. Ik was verrast dat ik mocht spelen maar ik wist dat het fifty-fifty zou zijn.” De spits is ook zeer te spreken over de sfeer in het stadion: “Het was geweldig, de supporters en de sfeer waren top, het team speelde heel goed. Ik had er een heel goed gevoel bij.”

Cody Gakpo: ‘Het kon nog meer zijn’
PSV-aanvaller Cody Gakpo is tevreden na de winst op Apollon Limassol: “3-0 voor ons, het kon nog meer zijn maar dit is goed nu” zegt hij in gesprek met de NOS. Gakpo is ook blij met zijn fraaie doelpunt: “Naar binnen en dan in de lange hoek. Goeie bal van Stevie en ik had veel tijd, dus ik kon hem er zo inkrullen.”

Mark van Rijswijk: ‘Kan een fantastisch seizoen worden voor PSV’
FOX Sports-analist Mark van Rijswijk was zeer te spreken over het spel van PSV gisteravond. De talentvolle spelersgroep kan nog wel eens voor spektakel gaan zorgen: “De opstelling waar PSV meestal mee speelt met Sadílek, Rosario, Gakpo, Ihattaren, Bergwijn en Malen dat zijn allemaal hele jonge spelers met heel veel potentie”, vertelt de analist. “Als ze de kwaliteit er uit kunnen krijgen die ze in de tweede helft lieten zien kan het echt een fantastisch seizoen worden voor PSV.” Bekijk hier de volledige analyse.