Naar de vrouwentopper met BBA Tours

Naar de vrouwentopper met BBA Tours
2 min

PSV Vrouwen speelt op vrijdag 24 maart de topper tegen Ajax Vrouwen. In de Eredivisie Vrouwen zijn beide ploegen al geplaatst voor de play-offs om de landstitel, maar de wedstrijd is niettemin belangrijk in de strijd om het landskampioenschap. Steunt jouw vereniging PSV Vrouwen tijdens deze kraker?

Inlopen
Als PSV Vrouwen wint van Ajax, loopt de ploeg in en dat is met oog op de kampioensplay-off meer dan wenselijk. Om PSV Vrouwen te steunen biedt de ploeg verenigingen in samenwerking met reispartner BBA Tours de kans om het duel met georganiseerd busvervoer te bezoeken.

Voor slechts € 5,- per lid bezoek jij PSV - Ajax, inclusief busvervoer. De actie geldt vanaf vijftig personen dus trommel alle teams van je vereniging op! Neem voor meer informatie en boekingen contact op met BBA Tours via info@bbatours.nl of 013-5444 888.

Groepskorting     
Het is ook mogelijk om met eigen vervoer af te reizen naar de wedstrijd. In dat geval kun je als team gebruik maken van de groepskorting waarbij je € 2,00 per toegangskaart betaalt. Dit geldt voor groepen vanaf vijftien personen. Reserveer nu jouw toegangskaarten via psvvrouwen@psv.nl.

Zorg dat jij erbij bent!
PSV-Ajax is één van de meest aantrekkelijke duels in de Eredivisie Vrouwen. Samen met de hoofdsponsor energiedirect.nl wordt deze wedstrijd aangekleed als een echte topper! Zorg dat jij erbij bent en maak de topper met jouw sfeer onvergetelijk. Voor het team en voor jezelf.

* Je kunt het arrangement tot en met maandag 20 maart 2017 boeken. Let op: de actie geldt voor verenigingen op een afstand tot maximaal 40 KM vanaf Eindhoven. Daarbuiten zijn tarieven op aanvraag beschikbaar.

Vrouwen