“Mooier konden we het seizoen niet afsluiten”

“Mooier konden we het seizoen niet afsluiten”
2 min

Hoofdcoach Phillip Cocu maakte op de persconferentie na afloop van ADO Den Haag - PSV (2-3) een tevreden indruk. Volgens de trainer sloot PSV het seizoen op kenmerkende wijze af door het late winnende doelpunt van Georginio Wijnaldum.

Seizoen afgesloten in stijl volgens Cocu
“We hebben een fantastisch seizoen op kenmerkende wijze afgesloten”, aldus Cocu. “We kwamen om de drie punten mee te nemen en zo het clubrecord te verbeteren. We wisten dat het niet eenvoudig zou worden. Bij tijd en wijlen zaten er slordigheden in ons spel, de wedstrijd ging op en neer. ADO was een paar keer gevaarlijk, maar ook wij hadden kansen. Voorin stond het vizier niet helemaal op scherp, ik denk dat Luuk de Jong nog topscorer had kunnen worden. Toch staan we weer op na een achterstand en blijven we geloven in de winst. Dan scoor voor je de zoveelste keer in allerlaatste seconde dit seizoen. Mooier konden we het niet afsluiten, ik ben zeer blij”, besloot Cocu.

Fraser complimenteert ADO
ADO Den Haag-hoofdcoach Henk Fraser genoot van de instelling van ADO, dat twee keer op voorsprong kwam. “Allereerst wil ik PSV nog feliciteren met het kampioenschap en nu met deze overwinning. We wilden het ze moeilijk maken en hebben geprobeerd er een mooie wedstrijd van te maken. Het is altijd frustrerend om zo te verliezen, maar ik kan mijn spelers niks kwalijk nemen. Ze hebben er alles aan gedaan. We gaan nu lekker genieten van een vakantie na een zwaar en moeilijk seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat we daar sterker uitkomen”, aldus Fraser.