Mooie tijden: Extra aandacht voor Europese successen

Artikel
Mooie tijden: Extra aandacht voor Europese successen

Bijna veertig jaar geleden toonde PSV zich voor het eerst één van de beste clubs van Europa. Tien jaar later was PSV de beste club van Europa. Van 29 april tot en met 26 mei viert de club dat. Bijna een maand lang posten we dagelijks op onze kanalen over de grootste prijzen in de clubgeschiedenis.

Mooie tijden  
Op PSV.nl/mooietijden lees en zie je de komende maand dagelijks verhalen achter PSV’s grootste successen. Bekende en minder bekende. Je vindt er portretten van sleutelspelers, beelden en verslagen van alle duels en exclusieve foto’s. Voor de ene PSV-fan zijn het misschien wel de mooiste herinneringen in het supportersbestaan, anderen die het nooit meemaakten nemen we mee terug in de tijd.

Social media   
Op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat verwijst PSV ook dagelijks naar de verhalen die op de site te vinden zijn. Benieuwd naar alle manieren? Volg PSV dan op bovenstaande kanalen door op één van de links te klikken. 

Aftrap met uitshirt 
De aftrap van de maand vond eerder vandaag plaats met de introductie van het uitshirt voor seizoen 2018-2019. Deze is gebaseerd op het tenue waarin PSV de Europa Cup I-finale speelde in 1988. Het shirt is vanaf 25 mei, exact dertig jaar na de grootste triomf uit de clubgeschiedenis te verkrijgen. De voorinschrijving is inmiddels gestart. Hier vind je alle informatie over het nieuwe tenue.