‘Mooi hoe we dit hebben omgedraaid’

‘Mooi hoe we dit hebben omgedraaid’
2 min
PSV1

De PSV’ers waren na afloop trots op hun zege op PAOK. De ploeg boog een vroege 0-2 achterstand om in een 3-2 zege: ‘Het is mooi hoe we dit hebben kunnen omdraaien. Dat is een goed gegeven.’

Dumfries noemt zege verdiend
Dat waren de woorden van aanvoerder Denzel Dumfries. Hij baalde overigens wel dat zijn ploeg al snel tot flink achtervolgen werd gedwongen. “De doelpunten van PAOK gaven we onnodig weg. Ik voelde vanaf het begin al dat we beter waren en dat we grip hadden op de wedstrijd. We zijn rustig gebleven en hebben na rust laten zien dat we beter zijn. We winnen deze wedstrijd verdiend”, aldus de aanvoerder.

Gakpo blinkt uit
Uitblinker aan de zijde van PSV was Cody Gakpo. Met de aansluitingstreffer en een assist vijzelde hij zijn behoorlijk indrukwekkende statistieken nog maar eens op. In tien duels scoorde hij dit seizoen zeven keer en gaf Gakpo twee assists. “Prima trap toch?”, zei Gakpo lachend over zijn eerste goal, waarna hij werd geconfronteerd met een andere bijzondere statistiek. Van zijn laatste acht schoten leverden er namelijk zeven een doelpunt op. “Ik heb het net gehoord. Acht keer geschoten, zeven goals. Dat is wel goed hè.”