Monsterzeges PSV O13 en PSV O16

Artikel
Monsterzeges PSV O13 en PSV O16

Op deze mooie zaterdag halverwege september kwamen alle jeugdteams van PSV in actie. PSV O13 en PSV O16 haalden uit tegen respectievelijk FC Groningen en Fortuna Sittard.

PSV O13
De grootste klapper van de dag was in de eerste wedstrijd. Waar PSV O13 en FC Groningen in de ochtend aftrapte met een 0-0 stand. Was dat ruim een uur later wel anders. Met maar liefst 11-0 won de ploeg van Hidde van Boven van FC Groningen O13. De grote man was Semi Bouhoudane, de spits maakte maar liefst zeven doelpunten.

PSV O14
Twee velden naast de O13 begon PSV O14 aan hun wedstrijd tegen AZ. In een doelpuntrijk duel wist geen van beide de overwinning naar zich toe te trekken. Voor PSV maakten Raf van de Riet en Onesime Zimuangana (2x) de doelpunten in een 3-3 gelijkspel.

PSV O15
Waar PSV O15 vorige week aan de competitie begon met een klinkende zege op FC Utrecht. Moest het vandaag het onderspit delven tegen Feyenoord O15. Op Varkenoord kwam de ploeg van Vincent Heilmann te kort voor een overwinning, 3-1.

PSV O16
De O16 herstelde zich daarentegen van een nederlaag in de eerste competitiewedstrijd. Op de eigen PSV Campus De Herdgang won PSV O16 met maar liefst 7-0 van de leeftijdsgenoten van Fortuna Sittard. Hamelynck (2x), El Allachi, Lourens, Van Bommel, Simons en Perret Gentil zorgden voor de doelpunten.

PSV O17
Ook PSV O17 won ruim. Voor de tweede wedstrijd op rij scoort de ploeg zes keer en pakt het twee uitzeges op rij. In Volendam won de O17 met 2-6 door maar liefst vier doelpunten van Milan van de Riet en een van Arts en Nassoh.

PSV O19
De ploeg van Ruud van Nistelrooy speelde de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Door doelpunten van Shurandy Sambo en Noni Madueke zette PSV O19 een achterstand om in een overwinning en kon dus zo drie punten bijschrijven.

Klik hier voor alle uitslagen en uitgebreide verslagen.