Mogelijke tegenstanders Champions League bekend

Mogelijke tegenstanders Champions League bekend
2 min

Met welke media hebben spelers en trainers gesproken? Wat gebeurt er achter de schermen en hoe vergaat het oud-PSV'ers? PSV is onderwerp van gesprek. Altijd en overal. De redactie van www.psv.nl leest alles en selecteert tweewekelijks berichten die je niet wilt missen.

Drie PSV’ers in Elftal van het Seizoen
De Eredivisie heeft haar Elftal van het Seizoen bekend gemaakt. Daarin zijn drie PSV’ers opgenomen. Luuk de Jong, Denzel Dumfries en Angeliño staan in de basis. Daarnaast nemen Steven Bergwijn en Nick Viergever plaats op de bank. De Eredivisie baseert haar elftal op individuele spelersstatistieken.


Cocu in beeld bij Spaanse club

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Phillip Cocu in beeld is bij Real Betis. Mocht Cocu aan de slag gaan in Zuid-Spanje, dan volgt hij de zestigjarige Quique Setién op. Deze coach heeft al aangegeven Betis te verlaten. Als Cocu inderdaad tekent, komt hij oud-PSV’er Andrés Guardado tegen. Real Betis sloot de Spaanse competitie af op een tiende plaats. In de laatste wedstrijd van het seizoen versloeg de ploeg uit Sevilla Real Madrid met 2-0.


De Champions League route

Nu de competitie in de meeste landen tot een climax komt, wordt het steeds duidelijker welke route PSV moet afleggen om de groepsfase van de Champions Legaue te bereiken. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV afhankelijk is van de winnaar van de Europa League. Wint Chelsea dat toernooi dan wacht PSV een ontmoeting tegen FC Basel uit Zwitserland of het Griekse Olympiakos Piraeus. Indien Arsenal de Europa League wint, is LASK Linz uit Oostenrijk , het Tsjechische Viktoria Plzen of Basaksehir uit Turkije de opponent.