Minitopper op PSV Campus De Herdgang: Jong PSV ontvangt Jong Ajax

Artikel
Minitopper op PSV Campus De Herdgang: Jong PSV ontvangt Jong Ajax

Jong PSV ontvangt vrijdagavond Jong Ajax in eigen huis. Het affiche tussen de nummer 16 en 12 van de Keuken Kampioen Divisie is voor Jong PSV een moment om aan te haken bij de top van het rechterrijtje. De ploeg van Peter Uneken is gebrand om te winnen, na de domper in Leeuwarden vorige week.

Selectie
Shurandy Sambo keert terug bij de wedstrijdselectie van Jong PSV, nadat hij tegen Cambuur Leeuwarden wegens een schorsing moest toekijken. Joël Piroe is er ten opzichte van vorige week niet bij tegen Jong Ajax. Verder beschikt Uneken over een fitte selectie van 22 spelers, waaronder drie keepers.

Aan elkaar gewaagd
In totaal stonden beide ploegen vijftien keer tegenover elkaar in de competitie. Zes keer trok Jong PSV aan het langste eind en viermaal won Jong Ajax. Vijf keer eindigde het duel in een puntendeling. Eerder dit seizoen won het elftal van Uneken met 1-2 op De Toekomst. Justin de Haas en Cheick Touré waren de doelpuntenmakers.

De aftrap van Jong PSV - Jong Ajax is om 18.45 uur op PSV Campus De Herdgang. De wedstrijd is live te volgen via ESPN 3.