Met de PSV App mis je dit weekend niets

Met de PSV App mis je dit weekend niets
2 min

In het weekend waar we samen zo lang naar hebben uitgekeken mis je als PSV-supporter niets via de PSV App. Deze dagen worden nog specialer als je de (gratis) app hebt gedownload op je mobiel of tablet!

PSV neemt je vandaag de hele dag mee richting aftrap
Alles staat dit weekend in het teken van de wedstrijd tegen Heerenveen, vanavond om 19.45 uur in het Philips Stadion. Met de PSV App kun je dit duel en alles er omheen op de voet volgen. Via de uitgebreide tijdlijn van de app neemt PSV je vandaag al de hele dag mee richting de aftrap en bij goed resultaat ook daarna. Statistieken, video’s, het laatste nieuws richting de wedstrijd, de opstelling; je blijft nu maximaal op de hoogte en leeft mee op weg naar de aftrap. Download de gratis PSV App en zorg ervoor dat je vandaag niets mist.

Connectiviteit mogelijk gemaakt door Ziggo
Ook vanavond bij PSV-Heerenveen in het Philips Stadion kun je via het unieke WiFi-netwerk de laatste ontwikkelingen volgen via de PSV App. We sturen volop updates over alles wat er rondom de wedstrijd gebeurt. Het Connected Stadium wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met onze partner Ziggo. Sinds afgelopen week zijn UPC en Ziggo samen Ziggo geworden.

Niet in het stadion? Dowload de app
Ook iedereen die niet in het stadion is kan vanavond maximaal op de hoogte blijven via de rijk gevulde tijdlijn in de PSV App. Ook hebben we met oog op de rest van het weekend samen met Ziggo een aantal bijzondere dingen in petto, dus zorg dat je de PSV App op je mobiel bij de hand hebt! Met de PSV App mis je dit hele weekend niets!

Download de PSV App voor iOS (Apple)
Download de PSV App voor Android