Memphis: “Dit is een droom die uitkomt”

Artikel
Memphis: “Dit is een droom die uitkomt”

PSV en Manchester United bereikten donderdag een akkoord over de transfer van Memphis naar de Engelse club. “Spelen voor United is een droom die uitkomt”, aldus Memphis tegenover PSV TV.

Felicitaties van de groep
“De club en ik zijn akkoord met Manchester United. Het is echt fantastisch. Dit is een hele grote stap naar een hele grote competitie”, vertelde Memphis aan PSV TV. Op de training werd de aanvaller gefeliciteerd door hoofdcoach Phillip Cocu en zijn teamgenoten. “Dat deed wel wat met me. Het zegt veel over het team dat de jongens allemaal naar me toekomen om me te feliciteren.”

Ontwikkeling bij PSV
Memphis speelde vanaf de D-jeugd bij PSV en beseft wat voor een ontwikkeling hij bij PSV heeft doorgemaakt. “Ik heb hier alles doorlopen. Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk ben ik gegroeid als mens en als speler. Er is heel wat moois uitgekomen.”

Nog twee keer vol gas
PSV speelt nog twee wedstrijden dit seizoen, te beginnen met de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Heracles Almelo. “Het is speciaal dat dit mijn laatste thuiswedstrijd wordt. Ik wil nog twee keer alles geven. We kunnen nog records breken en ik kan nog topscorer worden. Het is een en al genieten, dus dat komt wel goed”, besloot Memphis tegenover PSV TV.

Bekijk ook