Matchday #2: PSV gebrand op winst tegen ADO

Artikel
Matchday #2: PSV gebrand op winst tegen ADO

Na de gewonnen wedstrijd tegen FK Haugesund gaat de blik weer op de Eredivisie. Zondagavond om 20.00 uur wacht ADO Den Haag in het Philips Stadion. In dit artikel blikken we met reacties en historie vooruit op het eerste thuisduel in de competitie.

PSV zal, net als vorig seizoen, de drie punten in Eindhoven willen houden. Na het gelijkspel tegen FC Twente is de ploeg gebrand om nu wel de eerste overwinning in de Eredivisie te boeken. ADO begon de competitie met een nederlaag tegen FC Utrecht (2-4). Hoofdtrainer Mark van Bommel geeft dan ook aan dat niet alleen zijn ploeg gebrand is op een zege: ‘’Het belang is voor beide ploegen duidelijk: winnen.’’

Bekijk hieronder de samenvatting van vorig seizoen. Door doelpunten van Dumfries, De Jong en Malen won PSV met 3-1 van de Hagenezen.


Kort na het duel met FK Haugesund beschouwde Van Bommel voor op het duel met ADO. ‘’Wij moeten gewoon winnen. We spelen voor eigen publiek in een vol stadion en daar doe je het voor. De resultaten zijn momenteel niet goed, in Noorwegen waren er 32 supporters, terwijl dat er in Basel nog 1800 waren. We zullen het publiek weer voor ons moeten winnen.’’

Historie
PSV en ADO Den Haag treffen elkaar voor de 46e keer in het Philips Stadion in de Eredivisie. Maddy Janssen geeft je in onderstaande video een inkijk in de historie tussen beide ploegen in Eindhoven.


Laatste kaarten
Voor PSV - ADO Den Haag zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Ben jij erbij?

Koop hier je tickets!