Malen: 'Goed met de omstandigheden omgegaan'

Malen: 'Goed met de omstandigheden omgegaan'
2 min
PSV1

Met twee doelpunten was Donyell Malen de grote man aan de zijde van PSV, donderdagavond. Zijn treffers hielpen PSV na een aantal veelbesproken dagen langs Omonia Nicosia. ‘We zijn goed met alle omstandigheden omgegaan’, zei de aanvoerder bij afwezigheid van Denzel Dumfries.

Na afloop werd alom gesproken over een knappe overwinning. “Ik sta hier inderdaad met een heerlijk gevoel”, zei de tweevoudig doelpuntenmaker van PSV, dat vanwege blessures en positieve Coronatests een elftal aan spelers miste en pas vandaag de laatste basisspeler op het eiland verwelkomde. “Het waren een paar aparte dagen, dat we dan toch nog winnen maakt me blij. We zij als team goed met alle omstandigheden omgegaan.”

Dat vond de veelbesproken Jordan Teze ook. De verdediger werd donderdag als 19e man aan de selectie toegevoegd en speelde 90 minuten lang meer dan verdienstelijk tegen Omonia. “Het is een lange dag geweest, maar ik ben heel blij dat ik die heb afgesloten met een overwinning”, aldus Teze die vertelde over de afgelopen dagen. “Toen ik in het vliegtuig zat, hoorde ik dat ik het land niet in mocht. Daarvoor mocht het wel. De situatie is natuurlijk niet makkelijk, maar ik heb me gewoon ingesteld op het feit dat ik moest spelen. We hadden deze zege nodig.”