Luuk Koopmans verlengt contract met twee jaar

Artikel
Luuk Koopmans verlengt contract met twee jaar

Luuk Koopmans heeft een nieuw contract getekend bij PSV. De 24-jarige doelman die komend seizoen aan MVV wordt verhuurd, heeft zijn verbintenis met de club met twee seizoenen verlengd tot de zomer van 2020.

Wekelijks tonen       
Luuk Koopmans kwam in 2015 van FC Oss naar PSV, waar hij aansloot bij de A-selectie en zijn wedstrijden in Jong PSV ging spelen. Door verschillende fysieke ongemakken kwam de doelman in zijn eerste drie jaar in Eindhoven tot 25 wedstrijden namens de beloften. In de slotfase van afgelopen seizoen maakte hij desondanks indruk. Komend seizoen wil Koopmans zich wekelijks bewijzen in de Keuken Kampioen Divisie “Ik ben sterk teruggekeerd, maar ik wil me nu een jaar lang iedere week op een hoog niveau laten zien”, vertelde Koopmans die zondag in Maastricht arriveerde voor de eerste training van het seizoen.

Toekomst  
“Toen bekend werd dat ik verhuurd mocht worden meldde MVV zich vrijwel direct met concrete interesse. Dat gaf een vertrouwd en heel goed gevoel”, vervolgde de doelman bij PSV TV. Al voordat die interesse getoond werd, was duidelijk dat PSV door wilde met Koopmans. “PSV ziet toekomst in me. Dat bleek uit gesprekken die we voerden. De club wil me een seizoen lang aan het werk zien. Dat kan bij MVV en ik hoop daar ook wat extra stappen in mijn ontwikkeling te zetten. Het grote doel is om sterker terug te keren bij PSV.”