Lozano hervat groepstraining PSV

Artikel
Lozano hervat groepstraining PSV

Een vrolijk Mexicaans gezicht betrad woensdagmiddag samen met zijn teamgenoten het trainingsveld op De Herdgang. Hirving Lozano sloot (deels) weer aan bij de groepstraining sinds hij eind vorig seizoen tegen Willem II met een blessure uitviel.

Vrije dagen 
Na twee vrije dagen betrad de selectie woensdag het trainingsveld op De Herdgang weer. Veel belangstellenden en vakantievierders waren naar Eindhoven gekomen om de selectie van hoofdcoach Mark van Bommel aan het werk te zien. PSV trainde vorige week in Zwitserland en oefende daar tegen FC Sion en OGC Nice. De afgelopen twee dagen was de selectie vrij. Vanaf vandaag bereid PSV zich weer voor op de start van het seizoen.

Eindhoven
Lozano reisde niet af naar Zwitserland voor PSV’s trainingskamp maar focuste zich evenals Ryan Thomas, Yanick van Osch en Lars Unnerstall in Eindhoven op zijn herstel. Naast laatstgenoemd drietal waren Trent Sainsbury, Érick Gutiérrez en Gastón Pereiro woensdag nog niet op het trainingsveld waarneembaar.

Kom naar PSV - Aris Saloniki
Vrijdag oefent PSV om 19.00 uur tegen Aris Saloniki. Dat doet het op de amateurvelden van voetbalvereniging TSC. Tickets voor de wedstrijd zijn te koop via onderstaande button. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden. Na afloop van de wedstrijd is er wederom een samenvatting te zien via PSV.nl en de sites van ED/AD.

TICKETS

Bekijk ook