Levenslang: een serie over het werk van PSV Foundation

Artikel
Levenslang: een serie over het werk van PSV Foundation

PSV volgde een jaar geleden het leven van vier PSV’ers, die allemaal baat hebben gehad bij de inzet van PSV Foundation. In de serie ‘Levenslang’ vertellen Wim (PSV OldStars), Lize (PSV Jongerenteam), Francis (PSV Amputatieteam) en Djayvon (FAN of the Match) hun aangrijpende verhalen. Deze zijn vanaf 11 maart wekelijks te zien op PSV.nl/levenslang.

Wedstrijd
De afleveringen verschijnen iedere donderdag op PSV.nl/levenslang om 20.00 uur. De finale van de serie vindt op 4 april plaats in het Philips Stadion. Voorafgaand aan PSV - Heracles Almelo zijn de vier te gast in de Matchday Show. De deelnemers bekijken de wedstrijd bij hoge uitzondering in het Philips Stadion. Rondom de wedstrijd zijn daarnaast verschillende uitingen van PSV Foundation te zien en later zendt ESPN een special uit waarin de deelnemers worden gevolgd.  

Bijdragen aan maatschappij
PSV en PSV Foundation dragen al meer dan honderd jaar op een positieve manier bij aan de hedendaagse maatschappij. Middels de eigen foundation wil de club verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden bijbrengen en een gevoel van trots creëren door middel van de verschillende programma’s. Om hier aandacht voor te vragen wordt er jaarlijks één Eredivisie-wedstrijd in het teken gezet van PSV Foundation. Twee seizoenen geleden vroeg PSV aandacht voor de eigen foundation middels de FAN of the Match op afstand. Een PSV-supporter die niet in staat is om naar het Philips Stadion te komen om een wedstrijd bij te wonen krijgt middels een robot de kans toch een stadionbeleving te ervaren.