Legends Lounge verhuist naar ruimte Avant-Garde in Philips Stadion

Artikel
Legends Lounge verhuist naar ruimte Avant-Garde in Philips Stadion

De Legends Lounge verhuist naar de locatie van Restaurant Avant-Garde. Eigenaar Frank van Gool van de Legends Lounge neemt de ruimte van het restaurant over en trekt met zijn succesvolle businessconcept naar de Zuidwesthoek van het Philips Stadion.

Eigenaar
Restaurant Avant-Garde verandert daarmee na bijna twee decennia van eigenaar. Het hoog aangeschreven etablissement werd tussen 2004 en 2018 jaarlijks onderscheiden met een Michelinster. Frank van Gool verplaatst zijn Legends Lounge naar het onderkomen op de derde etage van het Philips Stadion vanwege het grote succes van zijn concept. De Legends Lounge is een plek waar legendes uit verschillende disciplines samenkomen en haute cuisine gecombineerd wordt met sport in een ongeëvenaarde ambiance. Zijn zoon Mick van Gool is als General Manager verantwoordelijk voor de organisatie van de Legends Lounge.

Legendarisch
Frank van Gool: “Met de Legends Lounge hebben we onze prominente gasten de afgelopen jaren al de allerbeste wedstrijdervaring kunnen bieden. In Avant-Garde, de mooiste plek van het Philips Stadion met een eigen ingang, komt ons unieke concept nog beter tot zijn recht. Het is een fantastische plek met een mooie geschiedenis en is echt de ‘place to be’, niet alleen tijdens de PSV-wedstrijden maar ook vanwege de andere legendarische evenementen die we hier gaan organiseren. Wij zijn vastbesloten om er een mooie toekomst neer te gaan zetten”.

“Wij zijn erg verheugd dat Frank van Gool deze stap met zijn Legends Lounge maakt”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen. “Dit zal de beleving voor zijn gasten nog verder verhogen. Wij zien het als een verrijking voor het Philips Stadion.”

Culinair genieten blijft centraal staan
In de Legends Lounge ontvangt Van Gool jaarlijks veel bekende gasten tijdens een voetbalwedstrijd. Culinair genieten rondom de duels is één van de speerpunten. Verschillende (sterren)chefs uit het land presenteren afwisselend hun kookkunsten voor gasten. De hoge service en gastvrijheid in een fijne voetbalambiance staan voorop.

Bekijk ook