Laat jouw thuisshirt bedrukken door een speler

Laat jouw thuisshirt bedrukken door een speler
2 min

Het thuistenue dat PSV komend seizoen draagt is vanaf morgen (vrijdag) te koop. Haal jij het tenue direct tijdens de lancering in de PSV FANstore? Dan kun je jouw shirt direct laten bedrukken door een speler van de selectie.

17.30 uur      
Tussen 17.30 en 18.30 uur zijn er verschillende spelers uit de selectie van PSV aanwezig in de PSV FANstore om de eerste thuisshirts 2018-2019 te verkopen. Tijdens het introductieweekend profiteer je bovendien van 50% korting op je bedrukking. Het shirt voorzien van de klassieke rood-witte banen bevat een speciaal logo in de nek wat is geïnspireerd op de plaquette in de Vrijstraat, die ligt op de plek waar PSV in 1913 werd opgericht.

Pre-sale    
Wie er vrijdag aan het eind van de middag in de winkel in het Philips Stadion aanwezig zijn, houden we nog even geheim. Heb jij het shirt in de voorinschrijving besteld? Dan ontvang je het vrijdag thuis.

Create new History 
Kledingpartner Umbro heeft in de banen van het shirt een bijzonder mêlee-effect aangebracht, wat het shirt niet alleen een unieke maar ook meer casual look geeft. De achterzijde is grotendeels rood met aan de boven- en onderzijde een subtiele doorloop van de rood-witte banen. De Foundersbadge van Philips maakt het shirt af. De broek van het nieuwe tenue is grotendeels zwart, de kousen zijn wit-rood.