Kom naar PSV - RKC

Artikel
Kom naar PSV - RKC

Dinsdag 30 oktober is de bekerwedstrijd PSV - RKC Waalwijk. De aftrap van de wedstrijd is om 18.30 uur. Speciaal voor leden van de Phoxy Club en hun papa's en mama's zijn er leuke acties rondom deze wedstrijd.

Met korting naar PSV - RKC Waalwijk
Phoxy Clubleden kunnen met hun Phoxy Club Card vanaf vrijdag 12 oktober twee kaarten voor € 7,50 per stuk bestellen op een vak naar keuze. De kortingskaarten voor deze wedstrijd zijn te bestellen via PSV.nl/tickets. Uiteraard mogen papa's en mama's ook gebruik maken van deze actie om kaarten te bestellen. Log in met het lidnummer (deze staat op de achterzijde van de Phoxy Club Card) en kies op de site voor kidsclub-korting in plaats van 'normaal' tarief.

Member-gets-member-actie
Leden van de PSV Kidsclub die een nieuw lid aanbrengen ontvangen tijdelijk als beloning drie gratis kaarten voor PSV - RKC Waalwijk. Zo kunnen ze met het nieuwe lid en een begeleider naar het bekerduel op dinsdag 30 oktober. Klik hier voor meer informatie.

Twee gratis kaarten voor nieuwe leden
Naast de member-gets-member-actie loopt er ook een actie voor nieuwe leden. Alle nieuwe leden, die niet via de member-gets-member-actie zijn aangemeld, ontvangen tijdelijk twee gratis kaarten in hun welkomstpakket. Klik hier om een nieuw lid aan te melden.

Klik hier voor alle informatie en kortingsacties rondom PSV - RKC.