Kom naar de Phoxy Pietenparty

Artikel
Kom naar de Phoxy Pietenparty

Over een paar weken komen Sinterklaas en zijn pieten weer naar Nederland. Ook dit jaar heeft Phoxy zijn pietenvrienden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het Philips Stadion. Vierjarige Phoxy Clubleden zijn van harte welkom en kunnen hun PSV Pietendiploma halen.

De Phoxy Pietenparty vindt plaats op woensdag 20, vrijdag 22 en zaterdag 23 november aanstaande. Vierjarige Phoxy Clubleden mogen samen met één begeleider een gratis toegangsbewijs voor de Phoxy Pietenparty aanvragen. Samen met de voetbalpieten lopen de kinderen en hun begeleiders in groepjes door het stadion. De kinderen mogen op bijzondere plekken pietenopdrachten uitvoeren, bijvoorbeeld in de kleedkamer van PSV! Zijn alle opdrachten uitgevoerd, dan krijgen ze hun PSV Pietendiploma van Phoxy.

Gratis toegangsbewijs
Phoxy Clubleden geboren tussen 1 april 2015 en 31 maart 2016 kunnen hier een gratis toegangsbewijs aanvragen. Ook nieuwe leden ontvangen direct een uitnodiging voor de Phoxy Pietenparty. Daarnaast krijgen zij tijdelijk ook een vriendenboek van Phoxy in het welkomstpakket.

Nieuw lid aanmelden? Klik hier