Kans op revanche voor Jong PSV tegen Go Ahead Eagles

Kans op revanche voor Jong PSV tegen Go Ahead Eagles
2 min
Jong

Jong PSV heeft voor de tweede keer deze week een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op het programma staan. Ditmaal krijgt de ploeg van Peter Uneken de kans zichzelf te bewijzen tegen Go Ahead Eagles. Een ploeg die hoog staat op de ranglijst, maar het de vorige keer erg moeilijk had met de jongelingen van PSV.

Dinsdag werd er nog thuis op De Herdgang gelijk gespeeld tegen Helmond Sport (2-2). Vanavond alweer de uitwedstrijd tegen de Eagles. De vorige ontmoeting dateert van 5 januari, toen was het wederom Jong PSV met de meeste kansen. Na zestien schoten en negentig minuten had het twee kansen verzilverd. Go Ahead schoot die wedstrijd drie maal op doel en alle drie waren ze raak. Eindstand: 2-3.

De selectie bestaat vanavond uit 23 spelers waarvan drie keepers. Vincent Müller wisselt Maxime Delanghe weer af en ook Mark Spenkelink en Kyan van Dorp zijn erbij. Net zoals vorige week is Ismael Saibari afwezig door een blesurre en ook Mathijs Tielemans valt om die reden af. Armando Obispo doet dit keer niet mee, maar daar tegenover staat dat Jeremy Antonisse er wel weer bij is.

Na vanavond zullen veel spelers van Jong aanhaken bij de nationale (jeugd)selecties. Door de interlandbreak speelt Jong PSV de volgende wedstrijd pas op 9 maart. Dan komt FC Dordrecht op bezoek.

Go Ahead Eagles - Jong PSV begint om 18.45 uur en is live te zien op ESPN 3