Kampioenspoule PSV Vrouwen bekend

Artikel
Kampioenspoule PSV Vrouwen bekend

Het programma voor de kampioenspoule is door de KNVB bekend gemaakt. PSV Vrouwen start als koploper aan de play-offs om de landstitel. Het team start de strijd om het kampioenschap zoals de reguliere competitie eindigde, met een uitduel tegen Ajax.

Het team gaat vanaf vrijdag 22 februari op jacht naar de eerste landstitel in de Eredivisie Vrouwen. Op vrijdag 15 maart staat het eerste thuisduel op sportcomplex De Herdgang gepland tegen ADO Den Haag. Kom jij het team van coach Luiten steunen in deze spannende strijd? Bestel hier jouw seizoenkaart voor slechts € 10,00.

Hoe werkt de kampioenspoule?
Na de reguliere competitie van zestien speelrondes hebben de vijf beste ploegen van de Eredivisie Vrouwen zich geplaatst voor de kampioenspoule. De tot nu toe verzamelde wedstrijdpunten worden gehalveerd waardoor PSV Vrouwen met een kleine voorsprong begint aan de strijd om het kampioenschap. PSV Vrouwen speelt vier uit- en thuiswedstrijden. De ploeg die na de play-offs de meeste wedstrijdenpunten in totaliteit heeft behaald, kroont zich tot kampioen van Nederland. 

Stand Eredivisie Vrouwen kampioenspoule:

1. PSV 16-20
2. FC Twente 16-18
3. Ajax 16-16
4. ADO Den Haag 16-14
5. PEC Zwolle 16-10

Bekijk ook

`We blijven groeien`

Video

Bertalan Kun: 'We draaien lekker'

Video