Jurjus met Jong PSV tegen oude ploeg

Artikel
Jurjus met Jong PSV tegen oude ploeg

Hidde Jurjus verdedigt vanavond hoogstwaarschijnlijk het doel tegen zijn oude ploeg De Graafschap. De doelman, die afgelopen zomer de club uit Doetinchem verruilde voor PSV, zit bij de selectie van Jong PSV, dat om 20.00 uur aantreedt op De Vijverberg.

Start in Doetinchem
Jurjus begon zijn carrière bij De Graafschap en keepte voor de Superboeren in totaal 61 competitieduels. De doelman ziet vanavond voor zich in ieder geval niet Gökhan Kardes, Dirk Abels en de al langer afwezige Nikolai Laursen. Het drietal mist de wedstrijd wegens blessureleed. Daartegenover staat de entree van Joël Piroe, Armando Obispo en Justin Lonwijk. Het drietal van PSV O19 voegt zich vrijdagmiddag bij de wedstrijdselectie.

Laatste periode
Jong PSV speelt nog zeven wedstrijden voor het seizoenseinde. De ploeg van trainer Pascal Jansen heeft uitzicht op een topklassering. Na 31 speelronden bezet Jong PSV de derde plaats, één punt achter nummer twee Jong Ajax en één punt voor MVV Maastricht, dat vierde staat. Volg @PSV op Twitter om vanavond op de hoogte te blijven van De Graafschap - Jong PSV.