Jozefzoon opgetogen met contract bij PSV

Jozefzoon opgetogen met contract bij PSV
1 min
PSV1

Florian Jozefzoon heeft maandagmorgen op De Herdgang zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen bij PSV. De aanvaller was in juni actief met Jong Oranje op het EK onder 21 in Israël en traint zodoende maandag voor het eerst mee in Eindhoven. Jozefzoon gaat bij PSV spelen met rugnummer 14.

Jozefzoon (22) komt over van RKC Waalwijk, waar hij afgelopen seizoen in 34 wedstrijden zeven keer wist te scoren. Het leverde de aanvaller een plek op in de selectie van Jong Oranje voor het EK onder 21 in Israël, waar de halve finale werd gehaald. Jozefzoon toonde zich voor de camera van PSV TV opgetogen met zijn overstap naar PSV. “Ik ben heel blij en trots. Ik kan niet wachten om te beginnen bij PSV”, zei hij maandagochtend op De Herdgang. Welkom bij PSV, Florian!

Maandagochtend tekende Jozefzoon op De Herdgang zijn contract. Maandagochtend tekende Jozefzoon op De Herdgang zijn contract.
Een felicitatie van technisch manager Marcel Brands voor de nieuwe PSV'er. Een felicitatie van technisch manager Marcel Brands voor de nieuwe PSV'er.
Selectie
PSV1
transfernieuws