Jozefzoon definitief naar Brentford

Artikel
Jozefzoon definitief naar Brentford

Florian Jozefzoon (25) vertrekt bij PSV. De aanvaller zet zijn carrière voort bij het Engelse Brentford FC. Bij de club uit de Championship, het tweede niveau van Engeland, tekent Jozefzoon een contract voor zes maanden, met een optie op een extra jaar.

Eerder meldde PSV al dat het een principeakkoord had bereikt met Brentford over de overgang van Jozefzoon. De aanvaller was donderdag al niet aanwezig op het trainingsveld om in Engeland een medische keuring te ondergaan.

Beslissend in topduels
Florian Jozefzoon kwam in de zomer van 2013 naar PSV en speelde sinds die tijd 64 wedstrijden in het eerste elftal. Daarin scoorde Jozefzoon, die eerder speelde bij NAC Breda, RKC Waalwijk en Ajax, zeven keer. Als PSV’er vierde hij meerdere successen, waaronder twee landskampioenschappen. Zijn beste periode beleefde hij in 2014, toen hij tijdens topwedstrijden tegen Ajax en Feyenoord van grote waarde was. Ajax – PSV besliste hij in de zomer met de 1-3 en tegen Feyenoord gaf hij, kort voor de jaarwisseling de beslissende assist op Memphis waardoor PSV met 4-3 won.  

Dank voor je inzet, twee titels en belangrijke treffers 'Flo'. Veel succes in Engeland! Dank voor je inzet, twee titels en belangrijke treffers 'Flo'. Veel succes in Engeland!

Bekijk ook