Jong PSV wil winnen voor eigen publiek

Artikel
Jong PSV wil winnen voor eigen publiek

Jong PSV speelt vanavond om 20.00 uur de derde wedstrijd op de vernieuwde PSV Campus De Herdgang. FC Volendam wordt ontvangen als gast, kan de ploeg van Peter Uneken de drie punten in Eindhoven houden?

Onderling resultaat
Jong PSV heeft twaalf wedstrijden gespeeld tegen FC Volendam. Zes van die wedstrijden werd door Jong PSV gewonnen. Vijf keer gingen de punten naar Volendam en het werd een keer gelijkspel. FC Volendam heeft overigens nog nooit gewonnen in Eindhoven van Jong PSV. Van de zes thuiswedstrijden won Jong PSV er vijf, eentje werd gelijkspel. 

Selectie
Koen Oostenbrink zit vanavond weer bij de selectie van Jong PSV. De middenvelder komt terug van een blessure en kan zijn eerste minuten in het betaald voetbal maken. Ook Yorbe Vertessen keert terug. De Belg was vorige week mee met PSV O19 om wedstrijdritme op te doen en keert nu terug bij Jong PSV. Ook Andrew Mendonca kan vanavond zijn eerste minuten maken sinds zijn blessure. 

Kom jij kijken?
Jong PSV wil de drie punten op de eigen PSV Campus De Herdgang houden. Koop hier voor slechts € 5,- je kaartje voor de wedstrijd tegen FC Volendam.

Tickets

De wedstrijd is vanavond op PSV Campus De Herdgang en staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere.