Jong PSV verliest van Jong NAC

1 min

Jong PSV heeft dinsdagavond een oefenduel met Jong NAC verloren. Op De Herdgang was de ploeg uit Breda met 3-1 te sterk.

Na 19 minuten spelen kwam de ploeg van Haar op een achterstand door een treffer van Kastaneer. De spits kon bij de tweede paal eenvoudig binnentikken. Vlak voor rust verzorgde diezelfde Kastaneer de assist waaruit Loshi de 0-2 maakte. Na een uur spelen kreeg Jong PSV wederom een tegendoelpunt: een afstandsschot van Van der Gaag junior belandde in de kruising. In de slotminuten van het duel wist Aboukhlal nog te scoren voor Jong PSV.

Jong PSV speelt volgende week zijn eerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Op De Herdgang is FC Eindhoven de tegenstander.