Jong PSV verliest in Nijmegen: 5-2

Jong PSV heeft maandagavond tegen koploper N.E.C. een 5-2 nederlaag geïncasseerd. Na rust nam de thuisploeg in Nijmegen ruim afstand.

Rentree Jorrit Hendrix
Goed nieuws was de rentree van Jorrit Hendrix, die in Nijmegen de negentig minuten volmaakte en daarmee op de weg terug is sinds zijn blessure in Maspalomas. Ook de selectiespelers Pasveer, Brenet, Tamata, Ritzmaier en Vloet begonnen aan de aftrap. Het was Jong PSV dat op voorsprong kwam via verdediger Brenet, maar niet lang erna maakte Limbombe alweer gelijk. Vloet bracht het team van trainer Darije Kalezic vlak voor rust opnieuw aan de leiding, maar wéér meteen erna maakte N.E.C. via Ars gelijk: 2-2.

Na rust: N.E.C. neemt afstand
In de tweede helft nam N.E.C. afstand van Jong PSV, dat een maatje te klein was voor de koploper van de Jupiler League. Via opnieuw Ars, Daemen en vervolgens weer Ars werd de score opgevoerd naar 5-2. Jong PSV had weinig in te brengen tegen de ploeg die in het begin van de competitie nog met 1-0 werd verslagen door een doelpunt van Boljevic. Na de nederlaag tegen FC Emmen van afgelopen vrijdag moest het team daarmee opnieuw een verlies incasseren. Komende zondag wacht de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.