Jong PSV treft titelkandidaat als afsluiter in drukke week

Jong PSV treft titelkandidaat als afsluiter in drukke week
2 min
Jong

De belofteploeg van PSV reist vrijdag af naar Doetinchem, waar het team de confrontatie met De Graafschap voor de boeg heeft. De titelkandidaat uit de Achterhoek heeft pas een keer verloren dit seizoen. Voor Jong PSV is het de derde wedstrijd in acht dagen tijd.

Geen verrassingen
Djenairo Daniels, Nigel Thomas en Yorbe Vertessen zijn er net als tegen N.E.C. afgelopen dinsdag, niet bij in de wedstrijd tegen de ‘Superboeren’. Verder is de selectie nagenoeg intact gebleven in vergelijking met het gelijke spel tegen de Nijmegenaren. Maxime Delanghe zit uiteraard niet bij de selectie. De talentvolle goalie kreeg woensdag te horen positief getest te zijn op het coronavirus.

Winst op De Vijverberg
In de onderlinge duels in Doetinchem kwam Jong PSV één keer als winnaar uit de strijd. Dat was in het seizoen 2017-2018. Na een vroege 2-0 achterstand boog de ploeg van voormalig trainer Dennis Haar het duel knap om in een 2-3 overwinning. Grote man aan de kant van Jong PSV in die wedstrijd was Cody Gakpo. De Eindhovenaar scoorde tweemaal voor zijn ploeg, waarvan een de winnende treffer in de blessuretijd was. Vorig seizoen ging Jong PSV met 4-1 onderuit op De Vijverberg.