Jong PSV treedt aan in Philips Stadion

Artikel
Jong PSV treedt aan in Philips Stadion

Jong PSV speelt vanavond haar laatste wedstrijd van het seizoen tegen Telstar. Deze wedstrijd zal gespeeld gaan worden in het Philips Stadion en is gratis te bezoeken.

In de wedstrijd tegen de Witte Leeuwen kan Jong PSV onder andere een beroep doen op Mauro Júnior. Bij winst op de ploeg uit Velsen-Zuid kan Jong PSV nog stijgen naar plek drie. Het is dan wel afhankelijk van de resultaten op andere velden. Slaagt Jong PSV er in plek drie te bemachtigen? Dan zou dat de hoogste klassering ooit zijn.

Nog nooit verloren
In wedstrijden tegen Telstar heeft Jong PSV nog nooit het onderspit moeten delven. Van de elf eerdere ontmoetingen won Jong PSV er vijf. Zes keer eindige een wedstrijd tussen beide clubs in een gelijkspel. In 2017 behaalde PSV het hoogste resultaat. Destijds werd Telstar met 6-0 aan de kant gezet. Donyell Malen scoorde twee keer toen.

Jong PSV -Telstar is vrijdag gratis te bezoeken. Daarvoor dien je via onderstaande button een ticket aan te vragen. De PSV FANstore is speciaal voor deze wedstrijd geopend tot de aftrap (20.00 uur). Daar vind je tot de aftrap een aantal exclusieve wedstrijdaanbiedingen.  

Vraag je ticket aan