Jong PSV tegen N.E.C. in Jan Louwers Stadion

Artikel
Jong PSV tegen N.E.C. in Jan Louwers Stadion

Jong PSV ontvangt vanavond het kwakkelende NEC. De wedstrijd zal vanavond in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven worden afgewerkt. Mocht Jong PSV de drie punten pakken, dan kan het stijgen op de ranglijst.

Fitte selectie
Matthias Verreth en Amar Catic keren beiden weer terug van een blessure. Verreth miste daardoor de verloren wedstrijd tegen FC Den Bosch en Catic moest ook het treffen met RKC Waalwijk aan zich voorbij laten gaan. Nu sluiten ze allebei weer aan bij de selectie van trainer Dennis Haar.

Een speler uit A-selectie
In de ontmoeting met N.E.C. doet er één A-selectiespeler mee. Mauro Júnior zit vanavond bij de selectie van Jong PSV. Vier keer wist hij al te scoren bij Jong PSV en drie keer mocht hij de assist achter zijn naam zetten.

Spannende wedstrijden
Wedstrijden tussen Jong PSV en N.E.C. zijn wat de score betreft niet saai. De eerste wedstrijd in Nijmegen eerder dit seizoen eindigde in 4-4. Bart Ramselaar trof twee keer het doel in dat duel. Diep in blessuretijd zette N.E.C. nog de gelijkmaker op het scoreboord.

Eenmaal wist Jong PSV de Nijmegenaren te verslaan. In 2014 won het met 1-0 door ook een goal in blessuretijd. Toen was het Aleksandar Boljević. Twee keer pakte N.E.C. de volle buit en twee keer werden de punten verdeeld.

Jong PSV staat op dit moment vijfde, maar kan bij winst over FC Den Bosch heen. N.E.C. vinden we terug op teleurstellende vijftiende plaats.

Nieuwe trainer
N.E.C. heeft een paar rumoerige weken achter de rug. De club ontsloeg trainer Jack de Gier na de 4-0 nederlaag tegen Jong AZ. Ron de Groot, Adrie Bogers en Rogier Meijer maken met z’n drieën het seizoen af als interim-trainer.