Jong PSV strijdt in zes puntenweekend

Artikel
Jong PSV strijdt in zes puntenweekend

Na een ruime overwinning op Jong AZ afgelopen vrijdag, treft Jong PSV maandagavond de volgende belofteploeg in de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax is op sportpark De Toekomst de tegenstander voor het team van Peter Uneken.

Selectie intact
Alle spelers van Jong PSV zijn goed uit de strijd met Jong AZ gekomen. Er zijn geen blessuregevallen bij gekomen voor Uneken, waardoor Jong PSV met vrijwel dezelfde jongens afreist naar Amsterdam. Alleen Rico Zeegers is er, naast de vrijdag al afwezigen, niet bij tijdens het treffen met Jong Ajax.

Ploegen in evenwicht
Het verleden wijst uit dat Jong Ajax en Jong PSV zeer aan elkaar gewaagd zijn. In de Eerste Divisie troffen beide teams elkaar zeven keer op De Toekomst. Twee keer bleven de punten in Amsterdam, tweemaal won Jong PSV en drie keer eindigde het duel in een puntendeling. Jong Ajax zal Ismael Sairabi goed in de gaten moeten houden. De spits van Jong PSV heeft het vizier, na zijn hattrick tegen Jong AZ, op scherp staan en jaagt op de topscorerspositie in de Keuken Kampioen Divisie.