Jong PSV start laatste serie van het seizoen

Artikel
Jong PSV start laatste serie van het seizoen

Jong PSV begint een dikke twee weken na de winst op Jong Ajax met een thuiswedstrijd tegen FC Oss aan het laatste blok wedstrijden in de Jupiler League. Trainer Pascal Jansen heeft tegen de Ossenaren opnieuw de beschikking over Luuk Koopmans, Steven Bergwijn, Menno Koch en Jordy de Wijs. Meest opvallende naam bij de wedstrijdselectie is die van Gianluca Scamacca. De Italiaan debuteerde eerder dit seizoen voor Jong PSV in de met 2-1 gewonnen wedstrijd bij VVV-Venlo.

Gianluca Scamacca vervangt Steven Bergwijn, eerder dit seizoen. Beiden zitten vanavond bij de wedstrijdselectie van Jong PSV | © Pics United Gianluca Scamacca vervangt Steven Bergwijn, eerder dit seizoen. Beiden zitten vanavond bij de wedstrijdselectie van Jong PSV | © Pics United

Drukke laatste maand
De maand april is voor Jong PSV de laatste met competitievoetbal. Hoewel later dit seizoen nog de finale van de Premier League International Cup wordt gespeeld is het na 29 april afgelopen met voetbal in de Jupiler League voor dit seizoen. Tussen die 29e en nu komt Jong PSV nog zes keer in actie, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen FC Oss, maandagavond. Oss staat op een teleurstellende voorlaatste plaats, maar wist de ploeg van Jansen voor de winterstop wel van scoren af te houden. In Oss werd het op 23 oktober j.l. 0-0.

Live op FOX Sports
De wedstrijd tegen FC Oss wordt gespeeld in het Jan Louwers Stadion en begint maandag om 20.00 uur. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Niet getreurd, de wedstrijd wordt live uitgezonden door FOX Sports, op kanaal 1. Ook houdt @PSV je op Twitter op de hoogte van de tussenstand.