Jong PSV start 2021 thuis tegen Go Ahead Eagles

Jong PSV start 2021 thuis tegen Go Ahead Eagles
2 min
Jong

Na een zeer korte winterstop staat voor Jong PSV dinsdagavond alweer het eerste duel van het kalenderjaar te wachten. Peter Uneken en zijn manschappen treden thuis aan tegen een door het coronavirus geplaagd Go Ahead Eagles.

Selectie
Jong PSV is goed uit de competitieonderbreking gekomen en staat met een voltallige selectie aan de aftrap. Een van de 21 namen op de lijst is Maxime Delanghe. De doelman sluit vanuit de A-selectie aan bij Jong PSV. Ook is er een plek ingeruimd voor Johan Bakayoko. De buitenspeler uit PSV O18 mag hopen op zijn eerste officiƫle speelminuten in de Keuken Kampioen Divisie.

Doelpuntenregen
De Deventerse formatie speelde drie keer eerder op PSV Campus De Herdgang en alle drie de keren werd de ploeg getrakteerd op een nederlaag door de beloftenploeg van PSV. De laatste twee keer eindigde het duel zelfs in respectievelijk 5-1 en 6-0. Momenteel bezit Go Ahead Eagles de achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer Kees van Wonderen zal dinsdagavond moeten puzzelen met zijn opstelling, want dit weekend werd bekend dat de Deventenaren bijna een elftal aan spelers missen door het coronavirus.

De aftrap van Jong PSV - Go Ahead Eagles is dinsdagavond om 18.45 uur op PSV Campus De Herdgang. De wedstrijd is live te volgen via ESPN.