Jong PSV speelt uit tegen Telstar

Artikel
Jong PSV speelt uit tegen Telstar

Jong PSV neemt het vrijdagavond op tegen Telstar. Daarmee wordt een drukke reeks van Jong PSV afgesloten, waarin het inclusief Telstar vier wedstrijden speelde in twaalf dagen. Het uitduel begint om 20.00 uur in het Tata Steel Stadion.

Geen winst in drukke serie
De overige drie wedstrijden in het volle programma van Jong PSV waren tegen Helmond Sport, De Graafschap en MVV Maastricht. Thuis werd tegen zowel Helmond als MVV gelijk gespeeld, van club uit Doetinchem werd met 5-0 verloren. Het is zes wedstrijden geleden dat de ploeg van hoofdcoach Darije Kalezic een overwinning boekte. Op zondag 15 februari werd Sparta Rotterdam op het Kasteel met 0-2 verslagen.

Statistieken Telstar
Telstar staat slechts één plaats boven Jong PSV op de ranglijst van de Jupiler League. Op de veertiende plaats heeft de club uit Velsen twee punten meer dan het team van Kalezic. Telstar heeft sinds de 3-0 zege op Fortuna Sittard op 9 februari geen thuiswedstrijd meer gewonnen. Wel pakte het negen punten uit de laatste vier uitduels, waaronder de 2-4 winst op Roda JC van afgelopen maandag.

Ongeslagen tegen Telstar
De laatste wedstrijd voor de winterstop speelde Jong PSV thuis tegen Telstar. Het treffen op De Herdgang eindigde in 1-1. Nadat de eerste helft doelpuntloos was gebleven, scoorde Telstar via Alair Cruz Vicente net na de pauze. Een kwartier voor tijd schoot Farshad Noor zijn ploeg weer op gelijke hoogte: 1-1. Ook in de overige twee wedstrijden in de Jupiler League tegen Telstar verloor Jong PSV niet. Vorig seizoen werd het 2-2 in Velsen en thuis won Jong PSV met 3-1.

Bekijk ook

SAMENVATTING | Jong PSV - TOP Oss

Video

SAMENVATTING | Vitesse - PSV

Video