Jong PSV speelt doelpuntloos gelijk

Jong PSV heeft vrijdagavond op Het Kasteel met 0-0 gelijkgespeeld tegen Sparta Rotterdam. Het duel kende weinig hoogtepunten. Beide ploegen scoorden wel, maar beide treffers werden afgekeurd wegens buitenspel.

Weinig kansen
Jong PSV had vrijdagavond zomaar binnen een minuut op voorsprong kunnen staan. Teze gaf uitstekend voor op Verreth, die vervolgens op doel kopte. Sparta-doelman Kortsmit moest redden voor de thuisploeg en deed dat knap. Dat was voorlopig ook de laatste grote kans voor de ploeg van Haar. Het was Sparta dat kleine kansjes kreeg, al waren die vrijwel allemaal ongevaarlijk. Zo’n vijf minuten voor rust kreeg Piroe een grote kans op de openingstreffer. De aanvaller liep alleen op doel af, maar schoot recht op de doelman af. Geen goals voor rust.

Romero speelde vrijdagavond 77 minuten mee Romero speelde vrijdagavond 77 minuten mee

Bal op de lat
In de tweede helft viel die goal al binnen twee minuten, maar gelukkig voor Jong PSV telde de treffer van de Spartanen niet wegens buitenspel. Na een uur spelen was het opnieuw Piroe die Jong PSV op voorsprong kon schieten. De buitenspeler draaide knap weg van zijn tegenstander en schoot vervolgens op doel. Ook nu redde de goalie. De rebound van Aboukhlal leek erin te vliegen, maar helaas stond ditmaal de lat in de weg. Vlak voor tijd werd ook een Jong PSV-treffer afgekeurd wegens buitenspel. Zo eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel.

Van Osch, Teze, Soulas, Obispo, Theunissen (87/Wallenburg), Sadilek, Aboukhlal, Duarte, Romero (77/Schoonbrood), Verreth (77/Daneels), Piroe