Jong PSV sluit seizoen af tegen FC Volendam

Voor Jong PSV staat vrijdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. De ploeg van Darije Kalezic ontvangt om 20.00 uur op De Herdgang FC Volendam.

Zege ontglipt Jong PSV
Momenteel is Jong PSV al acht wedstrijden ongeslagen. Drie daarvan werden er gewonnen, vijf speelde het team er gelijk. Een van die puntendelingen was afgelopen vrijdag tegen de nummer laatst RKC Waalwijk. Jong PSV ging met een 0-1 voorsprong rusten en verdubbelde die score in de 63e minuut. Zes minuten later hadden de Waalwijkers de aansluitingstreffer te pakken en was de club terug in de wedstrijd. Jong PSV leek stand te houden, maar bezweek uiteindelijk toch onder de druk. Frank van Mosselveld maakte in de 90e minuut de 2-2. Jong PSV staat nu veertiende en kan bij een overwinning Jong FC Twente passeren.

Play-offs promotie/degradatie
FC Volendam is de nummer vijf van de Jupiler League en is al zeker van een plek in de nacompetitie om promotie/degradatie. Bij een zege op Jong PSV passeren de Noord-Hollanders FC Emmen, bij een nederlaag kan De Graafschap de club voorbij gaan op de ranglijst. Dat maakt echter geen verschil meer voor de play-offs, waar Volendam in terecht gaat komen. De laatste weken draait Volendam niet optimaal, al vier wedstrijden wacht de ploeg van Hans de Koning op een overwinning. Vorige week speelde de club thuis met 1-1 gelijk tegen VVV Venlo, ook de wedstrijd daarvoor tegen Almere City eindigde in 1-1.

Nipte nederlaag in Volendam
Begin november ging Jong PSV op bezoek bij FC Volendam. Die wedstrijd eindigde in een 1-0 nederlaag door een doelpunt van Kevin Brands, zoon van technisch manager Marcel Brands. Jong PSV overleefde in die wedstrijd veel kansen van FC Volendam, maar moest tien minuten voor tijd toch toezien hoe Brands de 1-0 liet noteren.

Koop een kaartje voor de seizoenafsluiter
In de laatste thuiswedstrijd op De Herdgang rekent Jong PSV op jouw steun. Koop dus een kaartje en kom vanavond naar het slotduel! Er geldt een vrije verkoop, je hebt dus geen PSV Club Card nodig om een ticket aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de PSV FANstore en bij de kassa’s op De Herdgang op de wedstrijddag. De prijs van een kaartje bedraagt € 5,00.