Jong PSV pakt punt uit bij Telstar: 1-1

Artikel
Jong PSV pakt punt uit bij Telstar: 1-1

Jong PSV heeft aan de uitwedstrijd tegen SC Telstar een punt overgehouden. Augustine Loof scoorde voor de beloften van PSV.

Debuut Peijnenberg
Jong PSV moest na het gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht van afgelopen maandag, vanavond richting Velsen-Zuid. Vooraf het duel tussen de nummers veertien en vijftien in de Jupiler League en daar zou na afloop ook niets aan wijzigen, want de punten werden gedeeld. In het TATA Steel Stadion nam de thuisploeg via Jonathan Kindermans een voorsprong in de 24e minuut. Augustine Loof scoorde in de 63e minuut de gelijkmaker. PSV O19-verdediger Maarten Peijnenburg zat niet alleen voor het eerst bij de selectie, hij maakte in de 77e minuut ook zijn debuut voor Jong PSV en in de Jupiler League. Ook voor de beloften breekt nu een interlandperiode aan. Jong PSV speelt pas op vrijdag 3 april de eerstvolgende wedstrijd, in Venlo tegen VVV.

Opstelling Jong PSV:
J. Bertrams, Loof, Heesakkers, Noor, Leemans (77, Peijnenburg), O. Rommens, Rudovic (45, Paal), Lukovic, Boljevic (82, Sanoh), Van Overbeek en Quekel.
Wisselspelers: Van Osch, Sanoh, Paal en Peijnenburg.