Jong PSV pakt knap punt in Deventer

In de stromende regen heeft Jong PSV met 1-1 gelijk gespeeld tegen Go Ahead Eagles. Sidibe was net als vorige week in Helmond trefzeker.

Vermakelijke eerste helft
Jong PSV had vrijdagavond al vroeg op een 1-0 voorsprong kunnen komen in De Adelaarshorst. Ledezma pingelde tussen twee Go Ahead-verdedigers door maar schoot vervolgens net naast het doel. Enkele minuten later was de thuisploeg voor het eerst gevaarlijk. Oud-PSV’er Berden kon vrij binnenkoppen, maar raakte de bal verkeerd. Het spel ging alle kanten op in de eerste helft, beide ploegen kregen een aantal goede mogelijkheden op de openingstreffer. Zo kopte Soulas een kwartier voor rust net over terwijl Navratil aan de andere kant uitgleed waardoor hij de bal niet binnen kon tikken.

Opnieuw Sidibe
Ook in het tweede bedrijf ging het alle kanten op, waardoor het een aantrekkelijke wedstrijd was voor de toeschouwers. Tien minuten na rust werd een treffer van de thuisploeg afgekeurd wegens een overtreding. Even later kwamen de Eagles alsnog op voorsprong via een rake kopbal van Lieftink. Lang kon Go Ahead niet genieten van de voorsprong, want drie minuten later was het alweer gelijk. Sidibe profiteerde van een te korte terugspeelbal en tikte binnen. Een cadeautje. Als Jong PSV de kansen wat beter uitspeelde kon het zomaar drie punten pakken in Deventer. Dat gebeurde niet waardoor de ploeg van Uneken naar Eindhoven gaat met een punt.